Hodnocení obchodu

5,0 26 hodnocení
5
26x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
ŽH Avatar autora Žaneta Hýblová | 9.12.2022
MK Avatar autora Marina Kopáčková | 9.12.2022
Nádherný obchod, milá a profesionální obsluha.
TS Avatar autora Tereza Smolová | 9.6.2022
Mecharium byl dárek, moc se líbí!
EP Avatar autora Eva Puldová | 21.5.2022
Nádherný obchod, milá obsluha, překrásná mechária. Doporučuji.
SP Avatar autora Sucha Petra | 6.5.2022
Mecharium je nádherné.
ML Avatar autora Monika Lerchová | 30.3.2022
Jsem velmi spokojená, líbí se mi nové nápady.
L Avatar autora Lucie K. | 1.3.2022
Kurz byl rozhodně nejmilejším dárkem. Podívat se na tvorbu profesionální milovnice květin a vytvořit si také tu svojí vlastní džungli je úžasný zážitek. Děkuji za tu možnost, teď už jen kochání novým zeleným světem ????
J Avatar autora jirka | 29.1.2022
Rok a dva měsíce mi funguje mechárium naprosto bez údržby. Včera jsem zastřihnul jednu rostlinku a přidal pár kapek vody. Funguje to perfektně.
A Avatar autora Atelier 26 (Administrátor) 30.1.2022
Díky za hodnocení. Jsem moc ráda, že moje "práce" mluví sama za sebe. Ať se mecháriu daří.
Avatar autora Iveta Šilhanová | 16.1.2022
velká spokojenost
A Avatar autora Atelier 26 (Administrátor) 30.1.2022
To jsem ráda.
EP Avatar autora Eva Pšikalová | 8.1.2022
S obchodem a zejména s paní Luckou, která je velmi ochotná, příjemná a znalé svého oboru jsem velmi spokojena. Měla jsem možnost si vytvořit vlastní rostlinné terárium, které zdobí stůl v mě kanceláři, a každý, kdo do ní vstoupí, jej obdivuje :) Vřele doporučuji všem si takové vytvořit. Nejen, že se naučíte něco nového, ale velmi se u toho zrelaxujete a budete moci mít dobrý pocit z vlastní tvorby :) Mějte se krásně! Pšiky
A Avatar autora Atelier 26 (Administrátor) 30.1.2022
Děkuji za milou recenzi :)
MS Avatar autora Marcela Svobodová | 20.12.2021
Ateliér tvořený s láskou, mechový ráj v podání Lucie nemůže nikdo nahradit. Ráda se vracím a pravidelně navštěvuji, je to pohlazení na duši. Pokaždé objevite něco nového a krásného...
A Avatar autora Atelier 26 (Administrátor) 30.1.2022
Děkuji za krásné hodnocení, jste vždy vítána.
M Avatar autora Martin | 15.12.2021
Naprostá spokojenost.
A Avatar autora Atelier 26 (Administrátor) 15.12.2021
Děkuji, to jsem ráda :)
LK Avatar autora Lenka Kulhánková | 15.12.2021
Splnil se mi sen, nahlédla jsem do zákulisí a vyzkoušela kouzlo floristické tvorby na vlastní kůži: příjem květin, čistění květin, výroba věnce, vazba malá i velká. Zdá se to být jednoduché, není tomu tak. Vyzkoušejte, Lucie je velmi milá, prostředí velmi vkusné útulné. Vřele doporučuji. Krásně strávený den. Odnesla jsem si věnec i svoje dvě vazby, rodině se to moc líbilo.
A Avatar autora Atelier 26 (Administrátor) 15.12.2021
Lenko moc děkuji za milou recenzi a jsem ráda, že se Vám u mně líbilo.
D Avatar autora Daniel | 15.12.2021
Doporučuji všemi deseti!!!
A Avatar autora Atelier 26 (Administrátor) 15.12.2021
Děkuji za hodnocení :)
GM Avatar autora Gabriela Mühlbauerová | 15.12.2021
Naprostá spokojenost.
A Avatar autora Atelier 26 (Administrátor) 15.12.2021
To mně těší, děkuji
I Avatar autora IVANA | 15.12.2021
Moc spokojená.Byla jsem na kurzu rostlinná terária.Denně se na něj dívám a mám z něj radost a sleduji jak rostou v něm rostlinky.
A Avatar autora Atelier 26 (Administrátor) 15.12.2021
To mně moc těší. Děkuji za zprávu a at se mecháriu i Vám daří...
RS Avatar autora Renata Smíšková | 21.6.2021
Děkuji za milé a rychlé vyřešení dárkového poukazu podle mého přání. U dárkového poukazu byl přiložen i malý dárek, který hodně potěšil. Veliká spokojenost.
A Avatar autora Atelier 26 (Administrátor) 15.12.2021
Děkuji a těším se zase někdy na viděnou...
F Avatar autora František | 25.5.2021
Děkujeme za milé a rychlé vyřešení dárkového poukazu a podle jednání víme, že naše snacha bude navýsost spokojená. Prostředí obchodu bylo velmi sympatické a jistě se ten duch i kouzlo přenese i do nového prostředí.
A Avatar autora Atelier 26 (Administrátor) 15.12.2021
Díky za recenzi, v novém je mi ještě lépe...
L Avatar autora Linda | 20.5.2021
Zúčastnila jsem se workshopu výroby rostlinných terarii a zprvu měla opravdu obrovské očekávání. Neskutečně jsem se těšila a musím říct, že mě nic nezklamalo. Paní byla velmi ochotná, poradila a vyhověla úplně se vším, co jsme si vysnili a konečný výsledek je báječný. Jsem opravdu nadšená a nebojím se říct, že si workshop někdy v budoucnu zopakuji. Ještě jednou mnohokrát děkuji.
A Avatar autora Atelier 26 (Administrátor) 15.12.2021
To jsem moc ráda. Tak někdy na viděnou...
P Avatar autora Petra | 17.5.2021
Krásné místo, krásná tvorba. Pohladí na duši a potěší oko. Doporučuji :)
A Avatar autora Atelier 26 (Administrátor) 15.12.2021
Děkuji za potěšení ...
NajduZboží.cz