Hodnocení obchodu

5,0 24 hodnocení
5
24x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
TS Avatar autora Tereza Smolová | 9.6.2022
Mecharium byl dárek, moc se líbí!
EP Avatar autora Eva Puldová | 21.5.2022
Nádherný obchod, milá obsluha, překrásná mechária. Doporučuji.
SP Avatar autora Sucha Petra | 6.5.2022
Mecharium je nádherné.
ML Avatar autora Monika Lerchová | 30.3.2022
Jsem velmi spokojená, líbí se mi nové nápady.
L Avatar autora Lucie K. | 1.3.2022
Kurz byl rozhodně nejmilejším dárkem. Podívat se na tvorbu profesionální milovnice květin a vytvořit si také tu svojí vlastní džungli je úžasný zážitek. Děkuji za tu možnost, teď už jen kochání novým zeleným světem ????
J Avatar autora jirka | 29.1.2022
Rok a dva měsíce mi funguje mechárium naprosto bez údržby. Včera jsem zastřihnul jednu rostlinku a přidal pár kapek vody. Funguje to perfektně.
A Avatar autora Atelier 26 (Administrátor) 30.1.2022
Díky za hodnocení. Jsem moc ráda, že moje "práce" mluví sama za sebe. Ať se mecháriu daří.
Avatar autora Iveta Šilhanová | 16.1.2022
velká spokojenost
A Avatar autora Atelier 26 (Administrátor) 30.1.2022
To jsem ráda.
EP Avatar autora Eva Pšikalová | 8.1.2022
S obchodem a zejména s paní Luckou, která je velmi ochotná, příjemná a znalé svého oboru jsem velmi spokojena. Měla jsem možnost si vytvořit vlastní rostlinné terárium, které zdobí stůl v mě kanceláři, a každý, kdo do ní vstoupí, jej obdivuje :) Vřele doporučuji všem si takové vytvořit. Nejen, že se naučíte něco nového, ale velmi se u toho zrelaxujete a budete moci mít dobrý pocit z vlastní tvorby :) Mějte se krásně! Pšiky
A Avatar autora Atelier 26 (Administrátor) 30.1.2022
Děkuji za milou recenzi :)
MS Avatar autora Marcela Svobodová | 20.12.2021
Ateliér tvořený s láskou, mechový ráj v podání Lucie nemůže nikdo nahradit. Ráda se vracím a pravidelně navštěvuji, je to pohlazení na duši. Pokaždé objevite něco nového a krásného...
A Avatar autora Atelier 26 (Administrátor) 30.1.2022
Děkuji za krásné hodnocení, jste vždy vítána.
M Avatar autora Martin | 15.12.2021
Naprostá spokojenost.
A Avatar autora Atelier 26 (Administrátor) 15.12.2021
Děkuji, to jsem ráda :)
LK Avatar autora Lenka Kulhánková | 15.12.2021
Splnil se mi sen, nahlédla jsem do zákulisí a vyzkoušela kouzlo floristické tvorby na vlastní kůži: příjem květin, čistění květin, výroba věnce, vazba malá i velká. Zdá se to být jednoduché, není tomu tak. Vyzkoušejte, Lucie je velmi milá, prostředí velmi vkusné útulné. Vřele doporučuji. Krásně strávený den. Odnesla jsem si věnec i svoje dvě vazby, rodině se to moc líbilo.
A Avatar autora Atelier 26 (Administrátor) 15.12.2021
Lenko moc děkuji za milou recenzi a jsem ráda, že se Vám u mně líbilo.
D Avatar autora Daniel | 15.12.2021
Doporučuji všemi deseti!!!
A Avatar autora Atelier 26 (Administrátor) 15.12.2021
Děkuji za hodnocení :)
GM Avatar autora Gabriela Mühlbauerová | 15.12.2021
Naprostá spokojenost.
A Avatar autora Atelier 26 (Administrátor) 15.12.2021
To mně těší, děkuji
I Avatar autora IVANA | 15.12.2021
Moc spokojená.Byla jsem na kurzu rostlinná terária.Denně se na něj dívám a mám z něj radost a sleduji jak rostou v něm rostlinky.
A Avatar autora Atelier 26 (Administrátor) 15.12.2021
To mně moc těší. Děkuji za zprávu a at se mecháriu i Vám daří...
RS Avatar autora Renata Smíšková | 21.6.2021
Děkuji za milé a rychlé vyřešení dárkového poukazu podle mého přání. U dárkového poukazu byl přiložen i malý dárek, který hodně potěšil. Veliká spokojenost.
A Avatar autora Atelier 26 (Administrátor) 15.12.2021
Děkuji a těším se zase někdy na viděnou...
F Avatar autora František | 25.5.2021
Děkujeme za milé a rychlé vyřešení dárkového poukazu a podle jednání víme, že naše snacha bude navýsost spokojená. Prostředí obchodu bylo velmi sympatické a jistě se ten duch i kouzlo přenese i do nového prostředí.
A Avatar autora Atelier 26 (Administrátor) 15.12.2021
Díky za recenzi, v novém je mi ještě lépe...
L Avatar autora Linda | 20.5.2021
Zúčastnila jsem se workshopu výroby rostlinných terarii a zprvu měla opravdu obrovské očekávání. Neskutečně jsem se těšila a musím říct, že mě nic nezklamalo. Paní byla velmi ochotná, poradila a vyhověla úplně se vším, co jsme si vysnili a konečný výsledek je báječný. Jsem opravdu nadšená a nebojím se říct, že si workshop někdy v budoucnu zopakuji. Ještě jednou mnohokrát děkuji.
A Avatar autora Atelier 26 (Administrátor) 15.12.2021
To jsem moc ráda. Tak někdy na viděnou...
P Avatar autora Petra | 17.5.2021
Krásné místo, krásná tvorba. Pohladí na duši a potěší oko. Doporučuji :)
A Avatar autora Atelier 26 (Administrátor) 15.12.2021
Děkuji za potěšení ...
L Avatar autora Lukáš N. | 9.5.2021
Atelier 26 je místo s duší. Mechová terária a malé ekosystémy jsem obdivoval již delší dobu, ale neměl čas si pečlivě nastudovat, co obnáší jejich výroba. Zaujaly mě obrázky mechových terárií na Instagramu ateliéru a rozhodl jsem se provozovnu ve městě navštívit. Bylo to obrovské překvapení - krásná, poctivá, ručně vyráběná mechária, paní majitelka je člověk na správném místě, má obrovský přehled, dobrý vkus a ráda vám poradí. Zdržel jsem se v obchodě delší dobu než jsem plánoval, přihlásil se rovnou na kurz tvorby mechária a naplánovali jsme jeho podobu. Výroba mechária na kurzu byl opravdu příjemný zážitek. Zároveň jsem si odnášel spoustu tipů, jak se o mechárium starat a na co si dát pozor. Byla mi nabídnuta případná pomoc, či rada v budoucnu. Dostal jsem doporučení a tipy, kde chytře pořídit a jak připravit suroviny pro případnou výrobu dalších kousků společně se shrnutím výrobního postupu a mini mechárium pro své známé. Od výroby uběhly již více, než dva týdny a mechárium je stále krásné, zelená se a já si při pohledu na něj užívám designový kus pralesa na svém stole. Kurz výroby mechária rozhodně doporučuji. Věřím, že spokojeni budou i ti, kteří na výrobu nemají čas a rozhodnou se koupit již hotové výrobky, nebo si je nechají vyrobit na míru.
A Avatar autora Atelier 26 (Administrátor) 15.12.2021
Děkuji za milou recenzi. Ráda potkávám stejně naladěné nadšence. At se daří...
MK Avatar autora Míša Knobová | 16.4.2021
Od manžela jsem dostala dárkový poukaz na kurz vázání kytice a byl to jeden z nejlepších dárků. Květiny do kytice jsem mohla vybrat předem, na kurzu byla lektorka Lucie velmi příjemná, všechno ukázala, se vším poradila, nechala vyzkoušet několikrát - byla jsem velmi spokojená a odnesla si dvě krásné kytice, u kterých bych na začátku nevěřila, že je dokážu po dvou hodinách uvázat :)
A Avatar autora Atelier 26 (Administrátor) 15.12.2021
Děkuji za hodnocení, já si na osobním přístupu zakládám a v mých kurzech se vše opravdu naučíte. :) Jsem ráda, že mi to potvrzujete.
NajduZboží.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení