Hodnocení obchodu

5,0 18 hodnocení
5
18x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora Iveta Šilhanová | 16.1.2022
velká spokojenost
EP Avatar autora Eva Pšikalová | 8.1.2022
S obchodem a zejména s paní Luckou, která je velmi ochotná, příjemná a znalé svého oboru jsem velmi spokojena. Měla jsem možnost si vytvořit vlastní rostlinné terárium, které zdobí stůl v mě kanceláři, a každý, kdo do ní vstoupí, jej obdivuje :) Vřele doporučuji všem si takové vytvořit. Nejen, že se naučíte něco nového, ale velmi se u toho zrelaxujete a budete moci mít dobrý pocit z vlastní tvorby :) Mějte se krásně! Pšiky
MS Avatar autora Marcela Svobodová | 20.12.2021
Ateliér tvořený s láskou, mechový ráj v podání Lucie nemůže nikdo nahradit. Ráda se vracím a pravidelně navštěvuji, je to pohlazení na duši. Pokaždé objevite něco nového a krásného...
M Avatar autora Martin | 15.12.2021
Naprostá spokojenost.
A Avatar autora Atelier 26 (Administrátor) 15.12.2021
Děkuji, to jsem ráda :)
LK Avatar autora Lenka Kulhánková | 15.12.2021
Splnil se mi sen, nahlédla jsem do zákulisí a vyzkoušela kouzlo floristické tvorby na vlastní kůži: příjem květin, čistění květin, výroba věnce, vazba malá i velká. Zdá se to být jednoduché, není tomu tak. Vyzkoušejte, Lucie je velmi milá, prostředí velmi vkusné útulné. Vřele doporučuji. Krásně strávený den. Odnesla jsem si věnec i svoje dvě vazby, rodině se to moc líbilo.
A Avatar autora Atelier 26 (Administrátor) 15.12.2021
Lenko moc děkuji za milou recenzi a jsem ráda, že se Vám u mně líbilo.
D Avatar autora Daniel | 15.12.2021
Doporučuji všemi deseti!!!
A Avatar autora Atelier 26 (Administrátor) 15.12.2021
Děkuji za hodnocení :)
GM Avatar autora Gabriela Mühlbauerová | 15.12.2021
Naprostá spokojenost.
A Avatar autora Atelier 26 (Administrátor) 15.12.2021
To mně těší, děkuji
I Avatar autora IVANA | 15.12.2021
Moc spokojená.Byla jsem na kurzu rostlinná terária.Denně se na něj dívám a mám z něj radost a sleduji jak rostou v něm rostlinky.
A Avatar autora Atelier 26 (Administrátor) 15.12.2021
To mně moc těší. Děkuji za zprávu a at se mecháriu i Vám daří...
RS Avatar autora Renata Smíšková | 21.6.2021
Děkuji za milé a rychlé vyřešení dárkového poukazu podle mého přání. U dárkového poukazu byl přiložen i malý dárek, který hodně potěšil. Veliká spokojenost.
A Avatar autora Atelier 26 (Administrátor) 15.12.2021
Děkuji a těším se zase někdy na viděnou...
F Avatar autora František | 25.5.2021
Děkujeme za milé a rychlé vyřešení dárkového poukazu a podle jednání víme, že naše snacha bude navýsost spokojená. Prostředí obchodu bylo velmi sympatické a jistě se ten duch i kouzlo přenese i do nového prostředí.
A Avatar autora Atelier 26 (Administrátor) 15.12.2021
Díky za recenzi, v novém je mi ještě lépe...
L Avatar autora Linda | 20.5.2021
Zúčastnila jsem se workshopu výroby rostlinných terarii a zprvu měla opravdu obrovské očekávání. Neskutečně jsem se těšila a musím říct, že mě nic nezklamalo. Paní byla velmi ochotná, poradila a vyhověla úplně se vším, co jsme si vysnili a konečný výsledek je báječný. Jsem opravdu nadšená a nebojím se říct, že si workshop někdy v budoucnu zopakuji. Ještě jednou mnohokrát děkuji.
A Avatar autora Atelier 26 (Administrátor) 15.12.2021
To jsem moc ráda. Tak někdy na viděnou...
P Avatar autora Petra | 17.5.2021
Krásné místo, krásná tvorba. Pohladí na duši a potěší oko. Doporučuji :)
A Avatar autora Atelier 26 (Administrátor) 15.12.2021
Děkuji za potěšení ...
L Avatar autora Lukáš N. | 9.5.2021
Atelier 26 je místo s duší. Mechová terária a malé ekosystémy jsem obdivoval již delší dobu, ale neměl čas si pečlivě nastudovat, co obnáší jejich výroba. Zaujaly mě obrázky mechových terárií na Instagramu ateliéru a rozhodl jsem se provozovnu ve městě navštívit. Bylo to obrovské překvapení - krásná, poctivá, ručně vyráběná mechária, paní majitelka je člověk na správném místě, má obrovský přehled, dobrý vkus a ráda vám poradí. Zdržel jsem se v obchodě delší dobu než jsem plánoval, přihlásil se rovnou na kurz tvorby mechária a naplánovali jsme jeho podobu. Výroba mechária na kurzu byl opravdu příjemný zážitek. Zároveň jsem si odnášel spoustu tipů, jak se o mechárium starat a na co si dát pozor. Byla mi nabídnuta případná pomoc, či rada v budoucnu. Dostal jsem doporučení a tipy, kde chytře pořídit a jak připravit suroviny pro případnou výrobu dalších kousků společně se shrnutím výrobního postupu a mini mechárium pro své známé. Od výroby uběhly již více, než dva týdny a mechárium je stále krásné, zelená se a já si při pohledu na něj užívám designový kus pralesa na svém stole. Kurz výroby mechária rozhodně doporučuji. Věřím, že spokojeni budou i ti, kteří na výrobu nemají čas a rozhodnou se koupit již hotové výrobky, nebo si je nechají vyrobit na míru.
A Avatar autora Atelier 26 (Administrátor) 15.12.2021
Děkuji za milou recenzi. Ráda potkávám stejně naladěné nadšence. At se daří...
MK Avatar autora Míša Knobová | 16.4.2021
Od manžela jsem dostala dárkový poukaz na kurz vázání kytice a byl to jeden z nejlepších dárků. Květiny do kytice jsem mohla vybrat předem, na kurzu byla lektorka Lucie velmi příjemná, všechno ukázala, se vším poradila, nechala vyzkoušet několikrát - byla jsem velmi spokojená a odnesla si dvě krásné kytice, u kterých bych na začátku nevěřila, že je dokážu po dvou hodinách uvázat :)
A Avatar autora Atelier 26 (Administrátor) 15.12.2021
Děkuji za hodnocení, já si na osobním přístupu zakládám a v mých kurzech se vše opravdu naučíte. :) Jsem ráda, že mi to potvrzujete.
VJ Avatar autora Veronika Jírová | 10.11.2020
Byla jsem na workshopu "U jednoho stolu" , kde jsem si vyrobila rostlinné terárium. Krásné prostředí , přátelský kolektiv a navíc jsem si domů odnesla originální a krásnou dekoraci . Doufám, že brzy bude zase nějaký zajímavý workshop . Byl to příjemně strávený večer. U Lucie jsem byla již po několikáté na kurzu a mohu jen doporučit.
A Avatar autora Atelier 26 (Administrátor) 15.12.2021
Jsem ráda, že se vracíte. :) Určitě zase příští léto kurzy na Náplavce budou. Těším se na viděnou
Avatar autora Petra Šk. | 4.6.2020
Kurz Rostlinná terária jsem objevila náhodou a hned při vstupu do Ateliéru bylo jasné, že půjde o skvělý zážitek. Sedlo mi prostředí i přátelský, přesto profesionální přístup usměvavé Lucie, tvorba mě bavila a bylo mi tam dobře. Navíc mě kurz dovedl k myšlence osázet nepoužívané akvárko. V tom mě inspirativní paní majitelka nejen podpořila, ale také pro tento soukromý "projekt" propůjčila zázemí jejího ateliéru i sebe, což celý můj nápad zjednodušilo díky velké nabídce rostlinek, ostatního materiálu, praktickým radám a pomoci jejích šikovných rukou. Kurz doporučuji každému, kdo si rád hraje s hlínou a experimenetuje s rostlinkama. Navíc si odnesete fakt krásnou a netradiční ozdobu interiéru.
LA Avatar autora Lucie, Atelier 26 (Administrátor) 25.6.2020
Jsem moc ráda, že můj ateliér podněcuje fantazii a přitahuje lidičky podobného smýšlení. :) Děkuju za skvělé hodnocení a těším se zase někdy na viděnou.
M Avatar autora Markéta | 25.5.2020
Absolvovala jsem kurz "Na den floristkou". Už při objednání mě příjemně překvapil dotaz majitelky na mou preferenci květin, se kterými si přeji pracovat. Jsem floristikou nepolíbený začátečník, proto jsem velice kladně hodnotila všechny rady, tipy a zajímavosti z praxe. Byl to nádherně strávený den a jako bonus jsem si domů odnesla plnou náruč výtvorů vlastní výroby :) Maximální spokojenost, můžu vřele doporučit.
LA Avatar autora Lucie, Atelier 26 (Administrátor) 26.5.2020
Děkuju za milé hodnocení. Ráda se obklopuji takhle skvělými lidmi. :)
K Avatar autora B. Kraj | 2.5.2020
Byla jsem spokojená. Můžu doporučit.
LA Avatar autora Lucie, Atelier 26 (Administrátor) 26.5.2020
Děkuji za hodnocení.
NajduZboží.cz

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení