Hodnocení obchodu

5,0 9 hodnocení
5
9x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
F Avatar autora František | 25.5.2021
Děkujeme za milé a rychlé vyřešení dárkového poukazu a podle jednání víme, že naše snacha bude navýsost spokojená. Prostředí obchodu bylo velmi sympatické a jistě se ten duch i kouzlo přenese i do nového prostředí.
L Avatar autora Linda | 20.5.2021
Zúčastnila jsem se workshopu výroby rostlinných terarii a zprvu měla opravdu obrovské očekávání. Neskutečně jsem se těšila a musím říct, že mě nic nezklamalo. Paní byla velmi ochotná, poradila a vyhověla úplně se vším, co jsme si vysnili a konečný výsledek je báječný. Jsem opravdu nadšená a nebojím se říct, že si workshop někdy v budoucnu zopakuji. Ještě jednou mnohokrát děkuji.
P Avatar autora Petra | 17.5.2021
Krásné místo, krásná tvorba. Pohladí na duši a potěší oko. Doporučuji :)
L Avatar autora Lukáš N. | 9.5.2021
Atelier 26 je místo s duší. Mechová terária a malé ekosystémy jsem obdivoval již delší dobu, ale neměl čas si pečlivě nastudovat, co obnáší jejich výroba. Zaujaly mě obrázky mechových terárií na Instagramu ateliéru a rozhodl jsem se provozovnu ve městě navštívit. Bylo to obrovské překvapení - krásná, poctivá, ručně vyráběná mechária, paní majitelka je člověk na správném místě, má obrovský přehled, dobrý vkus a ráda vám poradí. Zdržel jsem se v obchodě delší dobu než jsem plánoval, přihlásil se rovnou na kurz tvorby mechária a naplánovali jsme jeho podobu. Výroba mechária na kurzu byl opravdu příjemný zážitek. Zároveň jsem si odnášel spoustu tipů, jak se o mechárium starat a na co si dát pozor. Byla mi nabídnuta případná pomoc, či rada v budoucnu. Dostal jsem doporučení a tipy, kde chytře pořídit a jak připravit suroviny pro případnou výrobu dalších kousků společně se shrnutím výrobního postupu a mini mechárium pro své známé. Od výroby uběhly již více, než dva týdny a mechárium je stále krásné, zelená se a já si při pohledu na něj užívám designový kus pralesa na svém stole. Kurz výroby mechária rozhodně doporučuji. Věřím, že spokojeni budou i ti, kteří na výrobu nemají čas a rozhodnou se koupit již hotové výrobky, nebo si je nechají vyrobit na míru.
MK Avatar autora Míša Knobová | 16.4.2021
Od manžela jsem dostala dárkový poukaz na kurz vázání kytice a byl to jeden z nejlepších dárků. Květiny do kytice jsem mohla vybrat předem, na kurzu byla lektorka Lucie velmi příjemná, všechno ukázala, se vším poradila, nechala vyzkoušet několikrát - byla jsem velmi spokojená a odnesla si dvě krásné kytice, u kterých bych na začátku nevěřila, že je dokážu po dvou hodinách uvázat :)
VJ Avatar autora Veronika Jírová | 10.11.2020
Byla jsem na workshopu "U jednoho stolu" , kde jsem si vyrobila rostlinné terárium. Krásné prostředí , přátelský kolektiv a navíc jsem si domů odnesla originální a krásnou dekoraci . Doufám, že brzy bude zase nějaký zajímavý workshop . Byl to příjemně strávený večer. U Lucie jsem byla již po několikáté na kurzu a mohu jen doporučit.
Avatar autora Petra Šk. | 4.6.2020
Kurz Rostlinná terária jsem objevila náhodou a hned při vstupu do Ateliéru bylo jasné, že půjde o skvělý zážitek. Sedlo mi prostředí i přátelský, přesto profesionální přístup usměvavé Lucie, tvorba mě bavila a bylo mi tam dobře. Navíc mě kurz dovedl k myšlence osázet nepoužívané akvárko. V tom mě inspirativní paní majitelka nejen podpořila, ale také pro tento soukromý "projekt" propůjčila zázemí jejího ateliéru i sebe, což celý můj nápad zjednodušilo díky velké nabídce rostlinek, ostatního materiálu, praktickým radám a pomoci jejích šikovných rukou. Kurz doporučuji každému, kdo si rád hraje s hlínou a experimenetuje s rostlinkama. Navíc si odnesete fakt krásnou a netradiční ozdobu interiéru.
LA Avatar autora Lucie, Atelier 26 (Administrátor) 25.6.2020
Jsem moc ráda, že můj ateliér podněcuje fantazii a přitahuje lidičky podobného smýšlení. :) Děkuju za skvělé hodnocení a těším se zase někdy na viděnou.
M Avatar autora Markéta | 25.5.2020
Absolvovala jsem kurz "Na den floristkou". Už při objednání mě příjemně překvapil dotaz majitelky na mou preferenci květin, se kterými si přeji pracovat. Jsem floristikou nepolíbený začátečník, proto jsem velice kladně hodnotila všechny rady, tipy a zajímavosti z praxe. Byl to nádherně strávený den a jako bonus jsem si domů odnesla plnou náruč výtvorů vlastní výroby :) Maximální spokojenost, můžu vřele doporučit.
LA Avatar autora Lucie, Atelier 26 (Administrátor) 26.5.2020
Děkuju za milé hodnocení. Ráda se obklopuji takhle skvělými lidmi. :)
K Avatar autora B. Kraj | 2.5.2020
Byla jsem spokojená. Můžu doporučit.
LA Avatar autora Lucie, Atelier 26 (Administrátor) 26.5.2020
Děkuji za hodnocení.
NajduZboží.cz